Utålmodig kullgriller ...?

Kullgrillen er fortsatt en svært populær grill.

Kullgrillerene er godt vant med litt venting på at grillen blir klar. Sitte å kjenne på den gode lukta mens grillen blir varmere og se frem til det kommende grillmåltidet. Men blir de for utålmodige?

Ja, mange gjør nok fortsatt den feilen med å slenge grillmaten på grillen for tidlig. Hvor lenge bør man vente? Et tips er å la tennvæsken få brenne opp. Flammene skal være borte og kullet eller grillbrikettene skal få brenne seg hvite på toppen. DA er det tid for å legge maten på grillen.

For lav eller varm varme gir dårligere grilling av maten. Legger du på maten for tidlig kan det også være at du får litt tennvæske-smak på maten.

Grillarket til Cookina passer godt til grilling på kullgriller. Arket kan du legge på risten når du skal starte grillingen. Legger du grill-arket på åpne flammer vil det skades. Det tåler temperatur på litt over 280°C , men slenges det på en flamme møter det temperaturer som er mye høyere enn det.

Nei, vær litt tålmodig! Den som venter på noe godt venter ei forgjeves.

God grilling!

Cookina_1024x600.png