Smart tilbehør til grillingen

Grillnettet til Cookina har mange fordeler.

Grillnettet kan brukes på alle grilltyper. En del grillprodukt er ikke like gunstige til bruk på kullgriller, men dette grillnettet passer ypperlig på kullgrill. De finmaskede hullene gir god oksygentilførsel, samtidig som den hindrer grillmat i å falle ned fra grillristen.

Grillmaten blir varmet på en god måte på dette grillnettet. Ett ekstra pluss er det fine mønsteret maten får av nettet.

Grillnettet er laget av et belegg som hindrer maten i å sette seg fast. Det gjør det også lett å vaske etterpå, uavhengig av om du vasker det for hånd eller i oppvaskmaskin. Materialet er også av en kvalitet som gjør at den tåler grilling på opptil 288°C.

Redskap og tilbehør som brukes i matlaging bør ikke inneholde farlige giftstoff. Cookina tester alle sine produkter og har dokumentasjon på at de er fri for giftige PBA og BFOA-stoffer som en del av markedets klebefrie produkter har inneholdt.

Nettet er 40x40cm stor, men kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Det bør alltid klippes til slik at det kan komme litt luft ut på kantene. Kanskje ønsker man å kombinere med å la deler av grillmaten la seg godgjøre på det tradisjonelle grillarket til Cookina?

Ditt grillnett kan du kjøpe her.

God grilling!

Grillnett - cookina (2).jpg

 

Andre grillprodukter fra Cookina finner du her.